Mamagroep

Heb jij als mama behoefte om in contact te komen met andere mama's maar toch anders dan wanneer je met vriendinnen praat? Dit binnen een omgeving waarin ouders in gesprek kunnen gaan en kunnen samenwerken, ondersteund door een professional?

Dan kan je binnen All-In je inschrijven voor een mama-groep. Mensen die vier avonden samenkomen om elke keer over een ander onderwerp te praten. Dit gelinkt aan je gezinsleven met veel ruimte voor eigen inbreng en focus op je eigenheid, sterkte en groei.

Wat is het zeker niet?

Een praatbarak waar mama's ventileren over problemen thuis.

Een ongestructureerd gesprek waar alleen de mensen die praatvaardig zijn aan bod komen.

Focus op wat niet lukt.

Wat is het dan wel?

Vier avonden waarop we binnen een gezellig kader een aantal thema's doorlopen en waarbij er veel ruimte wordt gecreëerd voor eigen inbreng.

Een traject dat je wil aangaan om te zorgen voor jezelf. De connectie met jezelf terugvinden en daardoor een goede balans vinden tussen de zorg voor jezelf en de zorg voor je omgeving.

Reflecteren over de band met je partner , je kind(eren), externen, de school of leerkracht van je kind(eren) en de band met jezelf.

Geleide avonden, waarbinnen er manieren worden aangereikt om je blik en ideeën te verruimen. Een frisse, nieuwe kijk op de dingen kan wonderen doen.

Je vraagt je misschien af: en de papa's dan? Vaders willen zeker ook betrokken zijn. Daarom kunnen de mama's achteraf een moment bespreken met hun partner waarbij ze langskomen bij All-In of waarbij ik langskom bij jullie thuis. We koppelen terug wat we hebben doorleefd die vier avonden waardoor je samen verder kan zonder de connectie met elkaar of met jezelf te verliezen.

INSCHRIJVEN OF VRAGEN?

Ga naar Contacteer me en stuur je gegevens door, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op.

Tot gauw,

An